The page of Vörösmarty Mihály, Hungarian bibliography

Image of Vörösmarty Mihály
Vörösmarty Mihály
(1800–1855)
 

Bibliography

1825 Zalán futása (eposz)
1825 Cserhalom (eposz)
1827 Eger (eposz)
1825 Tündérvölgy (eposz)
1826 Délsziget (eposz)
1827 Magyarvár (eposz)
1828 Széplak (eposz)
1930 A rom (eposz)
1930 Csongor és Tünde (színmű)
1831 A két szomszédvár (regényes eposz)
1833 Vérnász (dráma)
1838 Marót bán (dráma)
1844 Czillei és a Hunyadiak (dráma)
1834 A fátyol titkai (vígjáték)
1864 Összes munkái (Gyulai Pál szerkesztésében, I - XII.)
1885 Összes munkái (Gyulai Pál szerkesztésében, I - X.)
1926 Kiadatlan költeményei (bevezette Brisits Frigyes)

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap