The page of Szőcs Géza, Hungarian bibliography

Image of Szőcs Géza
Szőcs Géza
(1953–)
 

Bibliography

1975 Te mentél át a vizen?
1977 Kilátótorony és környéke
1979 Párbaj, avagy a huszonharmadik hóhullás
1986 A szélnek eresztett bábu
1986 Az uniformis látogatása
1989 A sirálybőr cipő
1989 Kitömött utcák, hegedük (kisregény)
1989 Históriák a küszöb alól (drámák)
1992 A vendégszerető, avagy Szindbád Marienbadban
1994 A kisbereki Böszörmények (próza)
1996 Ki cserélte el a népet?
1999 Passió (próza)
2002 Erdélyi szép szó 2001 (antológia)
2002 Drámák, hangjátékok
2003 Al-legóriás ember (versek)
2003 A magyar ember és a zombi (drámák)
2006 Liberté 1956

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap