The page of Parti Nagy Lajos, Hungarian bibliography

Image of Parti Nagy Lajos
Parti Nagy Lajos
(1953–)
 

Bibliography

1982 Angyalstop (versek)
1986 Csuklógyakorlatok (versek)
1990 Szódalovaglás (versek)
1993 Se dobok, se trombiták (kispróza)
1994 A hullámzó Balaton (novellák)
1994, 1995, 2000 Esti kréta (versek)
1996 Ibusár, Mauzóleum (két színmű)
1997, 1998 Sárbogárdi Jolán: A test angyala (kisregény)
1999 Europink (versek angolul, franciául, németül és magyarul)
2000 Hősöm tere (regény)
2003 Grafitnesz (versek)
2004 Költõ disznózsírból. Egy rádióinterjú regénye (Tolnai Ottóval)
2005 Parti Nagy Lajos legszebb versei

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap