The page of Mikszáth Kálmán, English bibliography

Image of Mikszáth Kálmán
Mikszáth Kálmán
(1847–1910)
 

Bibliography

1881 Tót atyafiak (Slovak Kinsmen)
1882 A jó palócok (The Good Palots)
1895 Szent Péter esernyője (Saint Peter's Umbrella)
1896 Beszterce ostroma (The Siege of Beszterce)
1897 Gavallérok (Gentlemen)
1900 Különös házasság (Strange Marriage)
1906 A Noszty fiú esete Tóth Marival (The Case of Noszty with Mari Tóth)

source: www.hunlit.hu
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap