The page of Lakatos Menyhért, Hungarian bibliography

Image of Lakatos Menyhért
Lakatos Menyhért
 

Bibliography

Főbb művei:
Füstös képek (regény) 1975., 1976., 1979., 2000., megjelent több kiadásban német és francia nyelven is.
Angárka és Busladarfi (mese) 1978
A hét szakállas farkas (mese) 1979
A hosszú éjszakák meséi
A paramisák ivadékai (kisregény 1979 és 1995
Az öreg fazék titka (mese) 1981.
Csandra szekere (elbeszélések) 1981
Akik élni akartak (regény) 1982
Átok és szerelem (tévéfilm forgatókönyv) 1985
A cigányság törzsi és nemzetiségi kérdései (előadás) (megjelent a Nemzetiségi és identitás, a IV.Nemzetközi Néprajzi Konferencia előadási című kötetben) 1991
A titok (elbeszélések és mesék) 1998
Tenyérből mondtál jövendőt (versek) 1999
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap