The page of Kornis Mihály, Hungarian bibliography

Image of Kornis Mihály
Kornis Mihály
(1949–)
 

Bibliography

1980 Végre élsz (novellák)
1980 Halleluja (dráma)
1986 Ki vagy te? (drámák)
1989 A félelem dicsérete (próza, esszé, kritika)
1990 Körbe-körbe: Körmagyar (komoly bohózat két részben)
1993 Végre élsz (cenzúrázatlan változat)
1994 Napkönyv (Történetünk hőse) (regény)
1997 Sóhajok hídja (próza, esszé, kritika)
1999 Drámák
2003 Színházi dolgok (színházi "lexikon")
2004 Pestis előtt (esszé)
2004 Napkönyv (2. átdolgozott kiad.)
2005 Vigasztalások könyve
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap