The page of Esterházy Péter, Hungarian bibliography

Image of Esterházy Péter
Esterházy Péter
(1950–2016)
 

Bibliography

1976 Fancsikó és Pinta (elbeszélések)
1977 Pápai vizeken ne kalózkodj (elbeszélések)
1979 Termelési-regény. Kisssregény. (regény)
1981 Függő (regény)
1982 Ki szavatol a lady biztonságáért? (regény)
1983 Fuharosok (regény)
1984 Kis magyar pornográfia (regény)
1984 Daisy. Opera semiseria egy felvonásban
1985 A szív segédigéi (regény)
1986 Bevezetés a szépirodalomba (regény)
1987 [Csokonai Lili]: Tizenhét hattyúk (regény)
1988 A kitömött hattyú (esszék)
1990 Hrabal könyve (regény)
1991 Hahn-Hahn grófnő pillantása. Lefelé a Dunán (regény)
1991 Az elefántcsonttoronyból (publicisztika)
1991 A halacska csodálatos élete (publicisztika)
1994 Egy kékharisnya följegyzéseiből (válogatott publicisztika)
1994 Búcsúszimfónia. A gabonakereskedő "Komédia három felvonásban"
1995 Egy nő (regény)
1996 Egy kék haris (publicisztika)
2000 Harmonia caelestis (regény)
2002 Javított kiadás (regény)
2003 A szabadság nehéz mámora (válogatott esszék, cikkek 1996-2003)
2003 A szavak csodálatos életéből (a Mindentudás Egyetemén elhangzott előadás bővített változata)
2006 Utazás a tizenhatos mélyére

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap